24 uurs pannakooi duel voor Roparun

Foto: PR 24 Event

Voetballiefhebbers mogen vrijdag 3 en zaterdag 4 mei alvast markeren in hun agenda. Er is dan namelijk in het Prieel van de Staver een 24 uur durend pannakooitoernooi.

Door Sam Fish

Wouter Bakelaar en Frank Post nemen het op tegen iedereen die het aandurft. Met 148 wedstrijden in 24 uur willen de twee namelijk zoveel mogelijk geld ophalen voor de Roparun. De twee hebben het evenement opgezet in samenwerking met het Roparunteam van Goeree- Overflakkee.

“Naast het pannakooi duel is er nog veel meer te doen zoals een braderie en een avondfeest,” laat Frank weten. “We hopen dat er zoveel mogelijk mensen op afkomen en het tegen ons op durven en willen nemen. Natuurlijk gaat het om gezelligheid, maar we willen ook gewoon heel veel geld ophalen voor het goede doel.”

De duels starten op vrijdag 3 mei om 15.00 uur en de heren zullen de hele nacht doorgaan met voetballen tot de volgende dag 15.00 uur. Aanmelden om mee te doen aan de duels kan via de website van het evenement. Voor meer informatie over de invulling van de dag kan er gekeken worden op de evenementpagina van Facebook.

Roparun
De Roparun is een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, met de finish op de Coolsingel. Sinds 2012 zijn er ook teams die starten in Hamburg en eveneens finishen op de Coolsingel. Het doel van de Roparun is geld op te halen voor kankerbestrijding, met als motto ‘Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen