Kinder Vakantie Week was weer een groot succes!

Foto: PR Stichting SRGO

Tijdens de herfstvakantie organiseerde SRGO, Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee, weer de Kinder Vakantie Week op vijf verschillende locaties. De activiteiten waren wederom een groot succes. Veel kinderen zochten hun plezier en gezelligheid met vrienden en vriendinnen of met hun ouders op één of meerdere locaties tijdens hun vakantie.

De Kinder Vakantie Week is een initiatief van SRGO om de kinderen een aanbod te doen op zowel sociaal als sportief vlak met een gevarieerd en alternatief programma voor het reguliere sportaanbod dat wekelijks repeterend is op de diverse vestigingen.

Plezier & vertier
De vakantie werd ingeluid met een drukbezochte poolparty in de Staver. Gedurende de week was er plaats voor klimmen en springen in de Grutterswei en Dorpstienden, een zaalvoetbaltoernooi in de Gooye, zwempret in de zwembaden of sportief bezig zijn in de Staver. Voor iedereen was er wel een leuke activiteit georganiseerd. Ook aan de ouders was gedacht met koffie en gebak. De week werd afgesloten met onder andere een filmavond in het Zuiderdiep. Naast alle sporten en spelletjes was er ook ruimte voor ontspanning met een hapje en een drankje. Zo werd er in Dorpstienden ook een bakworkshop georganiseerd, speciaal zonder suiker. Voor elk wat wils!

Voorjaarsvakantie
SRGO wil graag iedere vakantie een uitgebreid en afwisselend programma presenteren op diverse locaties op Goeree-Overflakkee. Momenteel wordt er druk gewerkt aan de programmering voor de voorjaarsvakantie. Daarnaast wil de stichting graag de mogelijkheden onderzoeken om meer locatie aan te trekken voor het programma. Houd de website in de gaten, www.sr-go.nl, voor meer informatie omtrent het programma. Wil je meedoen met een locatie? Neem contact op met Lesly Wolters.

Staver
Gisteren meldden we dat de Staver dicht was voor onderhoud. Alles is goed gegaan, het Zwembad is vanaf vandaag gewoon weer open volgens de reguliere openingstijden. Deze zijn te vinden op de website van de Staver.

Reacties