Verdiende eerste zege voor HCGO

Onder bijzonder regenachtige omstandigheden behaalde HCGO de eerste 3 punter van het seizoen.

HCGO speelde tegenstander Forcial H1 uit Rockanje in de helft volledig van de mat, met 3-0 werd de rust ingegaan. In de 2e helft maakte HCGO het zichzelf onnodig moeilijk door de tegenstander op 3-2 terug te laten komen. De gemiste strafbal van Olivier Pijls  was hier mede debet aan, hij verzuimde vanaf de stip de wedstrijd in het slot te gooien. Eindstand 3-2, een verdiende overwinning.

Doelpuntenmakers aan HCGO zijde waren Olivier Pijls (2) en Ielya van Dam , 3 assist kwamen van de stick van HCGO debutant Menno Immink.