Het nieuwe hockeyseizoen begint

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

De komende weken beloven mooi te worden voor Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De nieuwe competitie start namelijk op zaterdag 8 en zondag 9 september!

Het nieuwe seizoen bevat diverse thuiswedstrijden in Middelharnis. Zo speelt HCGO heren 1 na een geweldig vorig seizoen de eerste thuismatch op zondag 9 september om 14.30 uur tegen het Rotterdamse Leonidas.

De eerder door de club uitgesproken wens om een eigen huiskamer te realiseren met Sport BSO, huiswerkfaciliteiten, flexplekken, radio en TV studio in een omgeving met Gezonde Kantine, Rookvrij sportcomplex en Fairtrade producten zal een vervolgstap krijgen. Onder begeleiding van Rotterdamsportsupport zal de volgende stap gezet worden met partners Rabobank, De gemeente Goeree-Overflakkee, SRGO, RGO, Kibeo, KNHB en RTV-Slogo.

Meedoen
Meedoen bij HCGO kan op verschillende manieren. Wil je de club steunen op welke manier dan ook? Neem dan contact op door te mailen naar [email protected]. Uiteraard gaat er ook gesproken worden met de andere verenigingen op de Pallandtpolder.

LEES OOK: De gemeente start met het uitgeven van kindpakketten! 

Doe je liever mee op het veld? Dat kan natuurlijk ok! De eerste proeftrainingen zijn zonder enige verplichting. Inschrijven kan op de website van de club. Je bent dan proeflid en mag vrijblijvend een aantal keren meetrainen. Je kunt hierbij de spullen van de club gebruiken.

Alle leeftijdscategorieën, zoals de jongste jeugd, junioren, senioren zijn van harte welkom om kennis te maken met deze toffe sport. Recreatief hockeyen bij HCGO behoort ook tot de mogelijkheden wij beschikken over een heus maandagavond mixed recreanten elftal. Informeer naar de mogelijkheden via [email protected].

Reacties