Team K-G-O rent voor super bedrag

Foto: PR Kika Goeree-Overflakkee

Team K-G-O is de afgelopen maanden goed bezig geweest met het verzamelen van sponsors voor de Run for Kika dit op zondag 24 juli plaats vond in Rotterdam. Het team heeft namelijk ruim 8000 euro bij elkaar gerend.

Door Sam Fish

“Ik ben zo ontzettend trots op alle lopers die met team K-G-O hebben meegedaan het afgelopen weekend, ze hebben een prachtig bedrag verzameld voor al die zieke kinderen,” zegt Kika-ambassadeur Kees Witte trots. Het team zowel meegedaan aan de 10 als de 5 kilometer en sommige lopers zelfs allebei.

“Moe maar voldaan, wat was het een fantastische dag voor een fantastisch doel. We hebben maar liefst € 8.169,25 opgehaald. Geweldig. Iedereen bedankt voor het doneren. We did it!” schrijft één van de renners op Facebook na afloop. In totaal bracht de Run for Kika in Rotterdam 263.507,89 euro op.

Geld blijft rollen
Maar niet alleen de Run for Kika bracht geld in het laadje voor het goede doel. De Flakkeese afdeling van de stichting is sowieso goed bezig. “Ik heb deze week sowieso al voor 18.000 euro aan cheques mogen ontvangen van verschillende verenigingen en evenementen. Dat is bizar,” zegt Kika-Kees. “We hebben dit eerste half jaar al ruim over de 57.000 euro opgehaald. Geweldig toch?!”

LEES OOK: Schotejil wint 18e eilandbeker op rij

In Amsterdam kwam op zondagmiddag ook het Rally Team aan dat de afgelopen twee weken een rondje rond de Baltische Zee heeft gereden. “Zij hebben daarmee 2040 euro opgehaald voor ons,” laat Kees weten. “Ik wil iedereen die hen, het hardloopteam of de andere acties heeft gesponsord, iedereen die een kika-beer, armbandje of sleutelhanger heeft gekocht of op welke manier dan ook een donatie heeft gedaan, ontzettend bedanken voor zijn of haar bijdrage. Zonder jullie hulp zijn de kinderen nergens. Help mee in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte, want samen bouwen we aan een mooie toekomst. Bedankt namens Kika en de kinderen voor wie we dit allemaal doen.”

Reacties