Politie zoekt naar ontvoerde 71-jarige man

Foto: Erik Riensema

Een opmerkelijke oproep vanuit de politie Eenheid Rotterdam. Ze zoeken een 71-jarige man die op 25 januari ontvoerd is.

De man werd op donderdag 25 januari op de Zoetziederstraat in Rotterdam een bus ingetrokken en meegenomen. Er is één verdachte aangehouden, maar van het slachtoffer ontbreekt nog elk spoor. Er is een groot onderzoek gestart om de man weer veilig thuis te brengen. En daar heeft de politie alle hulp bij nodig die ze kunnen krijgen.

De politie komt graag in contact met mensen die weten waar de man mogelijk is. Ook willen ze graag weten wie hier achter zitten. Ook vraagt de politie Eenheid Rotterdam uit te kijekn naar de gebruikte zwarte Ford Transit Custom. Deze bus heeft oranje strepen, unieke ijzeren platen, zilveren sidebars en zilveren zijspiegels. De bus is voor het laatst gezien op de Haringvlietbrug richting het zuiden. Foto’s van de bus zijn te vinden in de Facebookpost van de politie onderaan dit bericht.

Heb jij informatie waar de politie mogelijk iets aan heeft? Bel dan 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Je kunt ook bellen met het team Criminele Inlichtingen via 088-661 77 34.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen