Politie zoekt getuigen van steekincident

Foto: Pixabay; fsHH

Op vrijdagavond 22 december vond er een steekincident plaats in Goedereede. Hiervoor zijn vier personen aangehouden.

Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het incident. Rond 20.00 uur kreeg de politie een melding binnen dat er een gewonde man op het dag van een schuurtje zat. Dit was aan de Beresteyn in Goedereede. De 36-jarige man uit Den Haag is door de brandweer van het dak gehaald, hij bleek mogelijk gestoken te zijn. De politie is meteen een onderzoek gestart en is nog altijd bezig met het uitzoeken van de precieze toedracht.

Het onderzoek leidde vrij snel naar een woning aan de Stove. Daar werd een 37-jarige man uit Goedereede aangetroffen. Hij had mogelijk iets te maken met het incident en werd hierop aangehouden. En de politie kwam al snel andere verdachten op het spoor. Zo werden in De Lier ’s nachts nog een 42-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Rotterdam aangehouden.

Bij het betreden van de woning aan de Stove werd een van de agenten korte tijd onwel. In het huis rook de agent een sterke chemische lucht. Daardoor werd hij niet goed. Hij is door ambulancepersoneel nagekeken en knapte gelukkig snel op.

Getuigenoproep

De politie is dus nog druk bezig met het onderzoek en kan daarbij wel wat hulp gebruiken. Weet jij wat er op 22 december is gebeurd in Goedereede? Was je getuigen van het (steek)incident? Laat dit dan weten aan de politie door te bellen naar 0900-8844. Je kunt het ook anoniem melden door te bellen naar 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen