Politie zoekt getuigen van inbraak

Foto: PR Politie Nederland

De politie doet onderzoek naar een woninginbraak in Dirksland. Hiervoor zijn ze op zoek naar getuigen die meer weten.

Door Sam Fish

De oproep voor getuigen komt via een e-mail van Burgernet. Daarin wordt gemeld dat de inbraak is gepleegd tussen dinsdag 19 december 17.30 uur en woensdag 20 december 17.00 uur. Het gaat om een woning aan de Boezemweg in Dirksland. Inbrekers zijn de woning binnengedrongen door het openbreken, forceren, inslaan of ingooien van ramen en of deuren.

In de mail wordt niets gezegd over een mogelijk signalement. Het is dus niet bekend of er überhaupt een signalement is. Daarom is het belangrijk dat getuigen zich melden bij de politie. Ook als je misschien beelden hebt waar de verdachten op kunnen staan zijn die meer dan welkom.

Misschien heb je iemand gezien die zich verdacht gedroeg of een voertuig dat erbij zou kunnen horen. Of misschien heb je iemand over het voorval horen spreken die meer lijkt te weten. Melden kan via het algemene nummer op 0900-8844, maar ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Dat laatste kan gebruikt worden als je anoniem wilt blijven omdat je mogelijk een bekende bent van een verdachte.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen