UPDATE in vermissingszaak Melissant

Foto: PR Politie Nederland

Gisteravond werd er in Herkingen, Dirksland, Stellendam en Melissant al een oproep gedaan op GO-alert. Het ging om de vermissing van een man uit Melissant.

Vanmorgen verspreid de politie dat bericht over het hele eiland nadat er ook een burgernetmelding is gedaan. De vermiste man is blank, 1.76 m lang en heeft grijs haar met de scheiding naar rechts. Bij vertrek droeg hij een blauwe jas, blauwe trui en hij is vertrokken op een zwarte Batavus fiets. Deze fiets is echter gevonden in de Pieterstraat in Melissant. De man heeft een bolle buik en een afwijkend loopje naar links omdat het ene been korter is.

Er zouden berichten rondgaan dat de man gevonden is. Dit klopt echter niet. Zijn fiets is gevonden, maar de man zelf niet.

Update 21-11-2023 15.20 uur 

De politie laat weten dat de man is gevonden. Ze danken iedereen voor het meezoeken, zowel afgelopen nacht als de hele dag. De foto en naam van de man worden nu dan ook verwijderd.

De politie vraagt iedereen uit te kijken naar de man. De familie is erg bezorgd. Heb je hem gezien? Bel dan 112 of doe een melding via de beheerders van GO-alert-groepe op WhatsApp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen