57-jarige man aangehouden na dollemansrit

Foto: Politie.nl

Een 57-jarige man uit Roosendaal is dinsdagavond 21 januari aangehouden na een dollemansrit in Ooltgensplaat.

De man werd al gezocht door de politie. Hij zou eerder die middag in Roosendaal betrokken zijn geweest bij een mishandeling. Daar had hij ook een plaats ongeval verlaten. Tijdens zijn vlucht probeerde hij een agent aan te rijden. Een andere politiewagen heeft de auto van de verdachte toen aangereden om hem de berm in te sturen. Dit gebeurde op de Eerste Noordboutweg in Ooltgensplaat. Hier kon de man uiteindelijk aangehouden worden.

Camera’s

Door camera’s langs de weg wist de politie dat de verdachte richting Goeree-Overflakkee was gereden. Maar daar kwam nog een melding bij. Een man had vanuit een auto op de Achthuizensedijk in Achthuizen een meisje lastiggevallen. Het bleek om dezelfde man te gaan. Daarna kwamen meerdere meldingen over een man die met zijn auto tegen geparkeerde auto’s aanreed. Ook hierna was hij doorgereden.

Dankzij een getuige konden agenten de man rond 17.35 uur aangehouden in Ooltgensplaat. Hij negeerde daarbij een stopteken van een agent, die ternauwernood de auto kon ontwijken. Met een andere politieauto kon de auto van de verdachte tot stilstand worden gebracht. Hierop is de verdachte aangehouden.

Onderzoek 

De politie doet onderzoek naar wat er precies gebeurd is. Heb je informatie en heb je de politie nog niet gesproken? Heb je misschien nog videobeelden die niet gedeeld zijn met de politie? Neem dan contact op via 0900-8844. Mocht je in Ooltgensplaat wonen en schade aan je auto ontdekken? Dan kun je dit melden via hetzelfde telefoonnummer.

Bron: Politie.nl 

Cookieinstellingen