18-jarige Ouddorper aangehouden voor mishandeling

Foto: Politie.nl

De politie heeft een 18-jarige man uit Ouddorp aangehouden voor mishandeling. Het voorval vond afgelopen weekend plaats in Renesse.

Er is een onderzoek ingesteld naar een zware mishandeling. In de nacht van 3 op 4 september, zo rond 02.50 uur, ontstond er een opstootje bij een bus. Die stond klaar om passagiers te vervoeren. Er werd wat geduwd. Een 19-jarige inwoner van Zierikzee kreeg hierop zo’n harde klap dat hij direct knock-out ging. Hij bleef daarbij dan ook op de grond liggen. De klap werd uitgedeeld door een 18-jarige man uit Ouddorp. Hij liep vervolgens weg.

Agenten en een ambulance kwamen ter plaatse voor het voorval. Daarbij zorgden ambulancemedewerkers voor het slachtoffer. De politie ging op zoek naar de verdachten. Zij hebben ter plaatse ook getuigen gehoord. Die kwamen met een duidelijk signaal waarop de zoektocht kon beginnen. De 18-jarige Ouddorper werd al snel aangetroffen in de buurt. Hij is overgebracht naar het cellencomplex. Hij is daar afgelopen zondag gehoord door rechercheurs.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep onbekend letsel op.

Cookieinstellingen