Veteranen Search Team helpt politie in zoektocht

Foto: PR Politie Basisteam Haringvliet

Al een week is er geen spoor te bekennen van de 79-jarige Maria uit Middelharnis. Sinds maandag 10 januari is er grote aandacht voor de zaak.

Door Sam Fish 

Al een week wordt er met man en macht naar de vermiste vrouw gezocht. Helaas heeft dat nog niets opgeleverd. En dus werd het Veteranen Search Team erbij gehaald. Deze mannen en vrouwen ondersteunen in het hele land bij zoektochten naar mensen die gemist worden door hun geliefden. En dus kwamen ze op het eiland helpen zoeken naar Maria. Helaas heeft de zoektocht niets opgeleverd.

“Wij kunnen niets anders dan een diepe buiging maken naar het team. Helaas heeft het aan de energie en inzet niet gelegen,” schrijft de politie. De zoektocht naar Maria gaat dus nog gewoon door.

Weet jij meer?

Maria is op vrijdag 7 januari voor het laatst gezien aan de Berkenlaan in Middelharnis. Ze is lopend van huis gegaan, maar het is onbekend wat voor kleding ze toen droeg. Ze is slank, heeft een verzorgd uiterlijk en is 1.70 m lang. Er is geen sprake van een mentale aandoening.

Heb jij haar gezien of weet je waar ze zou kunnen zijn? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844 of neem contact op met de beheerders van GO-alert. Zij staan in directe verbinding met de politie. Zodra er meer informatie is wordt dit bericht aangepast. Hieronder een foto van de vrouw.

Maria

Cookieinstellingen