Getuigen gezocht van schietpartij in Ouddorp

Foto: PR Politie Nederland

De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij op een vakantiepark in Ouddorp In de nacht van zaterdag op zondag 19 december werden daar schoten gelost.

Bij de schietpartij raakte een 20-jarige Rotterdammer gewond. Het slachtoffer is aangehouden, samen met een 18-jarige Rotterdammer. Dat er nog meer mensen worden aangehouden, wordt niet uitgesloten.

Schietpartij

Op het vakantiepark vond vermoedelijk eerst een ruzie plaats tussen een nog onbekend aantal personen. Dat mondde rond 02.00 uur uit in een schietpartij. Toen de hulpdiensten werden gealarmeerd was het 20-jarige slachtoffer met de andere Rotterdammer al op weg naar het ziekenhuis. Beide mannen zijn aangehouden. Het onderzoek is in volle gang. Sporen zijn veiliggesteld en met getuigen wordt gesproken. Meer aanhoudingen sluit het onderzoeksteam niet uit.

Informatie?

Heeft u informatie wat van belang kan zijn voor het onderzoek. Was u op het vakantie park en heeft u iets gezien of gehoord ’s middags of ’s avonds? Of heeft u camerabeelden die van pas kunnen komen in dit onderzoek? Dan komen wij graag in contact met u. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of kijk op de website van de politie voor andere contactmogelijkheden.

Onrustig weekend

Het was sowieso een onrustig weekend op de kop van het eiland. Er zijn namelijk ook vernielingen gepleegd in het centrum van Ouddorp. Daar is de kerstversiering kapotgemaakt en getracht in brand te steken. De ondernemers van Ouddorp Centrum hebben aangifte gedaan. De politie kijkt bewakingsbeelden terug. Heb jij hier iets mee te maken? Of weet je wie dit gedaan heeft? Laat dit dan ook weten aan de politie via 0900-8844.

Cookieinstellingen