UPDATE: 16-Jarig meisje vermist uit Melissant

Foto: PR Politie Nederland

De politie basisteam Haringvliet deelt op Facebook de oproep van een vermissing. Het gaat om een 16-jarig meisje uit Melissant.

Door Sam Fish 

Volgens de politie is het meisje sinds donderdag 18 november vermist. Ze is het laatst gezien in een witte hoodie met gouden letters. Deze is mogelijk van het merk Adidas. Ze droeg een blauwe skinnyjeans met gaten erin en daaronder witte sneakers van Nike R-Force. Ze droeg een kort jasje dat mogelijk van zwart (nep)leer is en een zwarte tas met een gouden ketting eraan.

Zeheeft zwart kroeshaar in een knotje op haar hoofd. Rond haar ringvinger draagt ze een dun gouden ringetje en ze heeft gouden oorknopjes. Ze heeft een (nep) neuspiercing en draagt daarnaast nog een gouden kettinkje.

Bel de politie

Heb jij dit meisje sinds gisteren ergens gezien? Meld dit dan direct bij de politie via het nummer 0900-8844. Weet je misschien waar ze nu zit? Laat dat dan ook weten!

Update 19 november 22.50 uur

De politie laat weten dat het meisje inmiddels gevonden is. Ze bedanken iedereen voor de hulp bij het zoeken. Wij hebben de foto en haar naam uit ons bericht gehaald. We vragen iedereen die de foto heeft gedeeld, om de foto te verwijderen. Dit in verband met de toekomst van het meisje.