Politie zoekt getuigen mishandeling op Brouwersdam

Foto: PR Politie Nederland

Op zondagavond 15 augustus heeft het basisteam Oosterscheldebekken een verdachte aangehouden van mishandeling op de Brouwersdam.

Door Sam Fish

De verdachte zou diverse personen hebben mishandeld. De getuigenoproep komt vanuit een ander basisteam dan het eiland. Echter doet ook het Basisteam Haringvliet, waar Goeree-Overflakkee onder valt, de oproep. De Brouwersdam valt deels onder Goeree-Overflakkee. De politie vraagt daarom ook op Goeree-Overflakkee of mensen iets gezien hebben van het incident.

Beeldmateriaal

Volgens de politie zouden er meerdere getuigen ter plaatse zijn geweest bij het incident. Zij zouden hier ook video’s van hebben gemaakt. En dus wordt er gevraagd of deze mensen zich willen melden. Dit kan zowel bij het basisteam Haringvliet als bij het basisteam Oosterscheldebekken. Zij ontvangen graag de beelden om met het incident verder te kunnen.

Het was ongeveer ter hoogte van het strandpaviljoen. Dus heb je iets gezien? Of heb je misschien de beelden gemaakt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Verwijs hierbij baar het zaaknummer: 20 21 21 78 15.