Politie ontmantelt GHB-lab in Sommelsdijk

Foto: PR Politie.nl

Een 37-jarige man en een 28-jarige vrouw zijn dinsdagochtend 9 juli aangehouden in hun woning. In de woning werd GHB geproduceerd.

De afgelopen maanden heeft de politie verschillende tips binnengekregen over de desbetreffende woning. Onder meer via Meld Misdaad Anoniem zouden ze erachter zijn gekomen dat er in de directe woning gehandeld zou worden in verdovende middelen. Ook zou er vanuit de woning veel overlast komen.

Naar aanleiding van de meldingen heeft de politie Goeree-Overflakkee de afgelopen maanden onderzoek verricht. De directe aanleiding voor de inval was dat er signalen waren dat er zowel aan volwassenen als minderjarigen verdovende middelen verkocht zouden zijn.

Drugs gevonden

De man en vrouw konden direct in de woning aangehouden worden. Meteen daarna werd de zwaar vervuilde woning doorzocht. De politie vond verschillende soorten verdovende middelen, zoals GHB. Ook grondstoffen en materialen om GHB te maken zijn in beslag genomen. Ten slotte werd er ook nog een groot geldbedrag aangetroffen. De politie heeft alles in beslag genomen.

'

Reacties

article
14927
Politie ontmantelt GHB-lab in Sommelsdijk
Een 37-jarige man en een 28-jarige vrouw zijn dinsdagochtend 9 juli aangehouden in hun woning.
https://goeree-overflakkee.nieuws.nl/politie/14927/politie-ontmantelt-lab-sommelsdijk/
2019-07-09T15:35:41+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/120/2019/07/09153409/GHB.jpg
aanhouding, dealen, drugs, GHB, grondstoffen, handelen, Sommelsdijk, verdovende middelen, verkoop, vondst
Nieuws, Politie