10x foutloos verkeersexamen

Foto: Sam Fish

Op donderdagmiddag 7 juli werden tien basisschoolkinderen gehuldigd door wethouder Marnix Trouwborst van verkeer en vervoer.

Alle tien de leerlingen maakten zowel het theoretische als het praktische deel van het verkeersexamen helemaal foutloos. “Wij van de gemeente Goeree-Overflakkee vinden het heel bijzonder wat jullie hebben gedaan. Wij vinden verkeersveiligheid ontzettend belangrijk en jullie hebben laten zien dat jullie alle regeltjes kennen, maar ook, en misschien wel nog belangrijker, goed kunnen toepassen. En daarom hebben wij een presentje voor jullie allemaal”, zegt Trouwborst. De kinderen krijgen elk een VVV-bon namens de gemeente Goeree-Overflakkee. “Dan kunnen jullie iets leuks kopen voor op vakantie”.

Maar daar blijft het niet bij. Van Veilig Verkeer Nederland kregen alle kinderen ook een certificaat en een bokaal voor de prachtige prestaties. “Namens het hele team van Veilig Verkeer Nederland willen wij jullie allemaal hartelijk feliciteren”, aldus Jan de Vries van Veilig Verkeer Nederland.

LEES OOK: Volgende stap voor De Goede Reede

Wij feliciteren alle kinderen die dit jaar het verkeersdiploma hebben gehaald en complimenteren hen die alles foutloos hebben gemaakt.

Van OBS De Westhoek in Ouddorp:
Phaedra Meijer
Mats van der Pol
Zita Lokker
Myrthe Kok

Van OBS Stellegors in Stellendam:
Britt van Oudenaren

Van OBS De Inktvis in Dirksland:
Milou den Hartog
Kyra Kot

Van de School met de Bijbel in Sommelsdijk:
Elvira den Hoed
Nellieke Troost

Van CBS Groen van Prinstererschool in Middelharnis:
Jonas Westerbeke

 

Reacties