CBS Albert Schweitzer opent het schooljaar feestelijk!

Foto: PR CBS Albert Schweitzer

Op CBS Albert Schweitzer zijn leerlingen, ouders en leerkrachten het schooljaar feestelijk gestart met een meet, greet & eat!

Vrijdagmiddag 25 augustus was het gezellig druk rondom de Albert Schweitzerschool. Een pizzabus, een meesterlijke bbq, een patatkraam, Brandstof koffie en ‘t ijsbakkie vulden de straat. Verder waren er op het schoolplein diverse activiteiten te doen voor de leerlingen. Zo konden ze glittertattoos laten zetten en schminken. Er werden balloncreaties gemaakt en er was een open podium waar kinderen konden optreden.

Ook heeft het leerkrachtenteam het schooljaar feestelijk geopend met een ‘aftelmoment’. Dit allemaal met als doel een gezellig samenzijn en onderlinge ontmoeting.

Goed doel

Daarnaast was er ook aandacht voor het goede doel. Oud-leerling Beaudine Godrie zet zich in voor de stichting de Vrienden van Carmen. Op de socials is zij samen met haar familie te volgen onder de naam Flakkeese strijders / rijders.

De feestelijke opening wordt opgevolgd door startgesprekken met ouders, leerlingen en leerkrachten. De school wil daarmee uitstralen dat iedereen gelijkwaardig en samen verantwoordelijk is. “Wij voelen ons verantwoordelijk voor elkaar. Onze missie is; Sam leren, samen leven!,” aldus de school.

Cookieinstellingen