Spetterend eindfeest schooljaar obs De Pannebakker

Foto: Maria Evers

Het volledige schoolplein, zowel voor als achter, van obs de Pannebakker in Nieuwe-Tonge, stond donderdag 11 juli centraal voor de afsluiting van het schooljaar. Er werd een heus campingfeest van gemaakt.

Door Maria Evers

De grote inzet van de ouders en leden van de activiteitencommissie zorgden voor een leuk afwisselend programma en een spetterende afsluiting. Het was een feest om nog lang over te praten.

Camping de Pannebakker

Om 17.00 uur opende Camping de Pannebakker en stroomde iedereen de pleinen op. Voor de campinggasten ligt een bestelling klaar bij de tent van de receptie. Deze hebben ze nodig voor de activiteiten op het plein aan de Kerkstraat.

Kinderen konden onder andere mee doen met Kidsclub de Koekebakkertjes, een springkussen, flamingo ringwerpen, sjoelcompetitie, knutselen en kleuren. Alles onder begeleiding van de ouders en vrolijk gelach van de kinderen.

Feest

Er volgt een optreden van groep 7/8. Op het achterste plein is om 17.30 uur een grote loterij, met tussen de verschillende rondes, een Camping-sing-a-long. De Saladebar en BBQ op het achterste plein gaan ook open. Hier staan meerdere vaders, hamburgers en sateetjes te bakken. Uitgebreide schotels met salades en bakken vol met satésaus en kruidenboter zorgen ervoor dat iedereen lekker kan eten.

De muziek wordt verzorgd door de enige echte DJ Essie. En als rond 19.00 uur de schuimparty onder leiding van de brandweer begint, gaan de kinderen pas echt goed uit hun bol. Een uitbundige, vrolijke afsluiting van een schooljaar. En nu vakantie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen