Obs Ollie B Bommel is super sportief!

Foto: PR Obs Ollie B Bommel

Op OBS Ollie B Bommel in Den Bommel stonden de lessen vorige week in het teken van gezondheid en sportiviteit. Onder leiding van Sportteam GO werd maandagochtend door middel van een warming-up het startsein gegeven voor een week vol sport en beweging.

Elke dag werd in de omgeving van de school de ‘Daily mile’ gerend waarmee de kinderen door middel van sponsors zoveel mogelijk geld probeerden op te halen voor het nieuwe schoolplein maar ook voor het opbouwen van een school in Lombok.

Daarnaast werden er gedurende de week diverse workshops gegeven. Zo konden de kinderen kiezen voor onder andere een workshop Yoga of karate welke verzorgd werd door Budokai Senshi uit Sommelsdijk.

Niet alleen bewegen stond deze week centraal maar ook gezonde voeding was een belangrijk speerpunt. Elke dag werden de kinderen getrakteerd op een lekker stuk fruit en werden er ook gezonde snacks met de kinderen gemaakt.

Vrijdag werd deze Go Fit week spetterend afgesloten met een verkleedfeest waarbij de les Zumba en de swingende les Drumtastic zorgden voor een zeer geslaagde afsluiting van de week.

Vervolgens gingen alle leerlingen, vergezeld met de kinderen van de peuterspeelzaal en vele ouders, nog in een optocht achter de carnavalswagen door het dorp en konden de kinderen daarna gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Reacties