Inbraak bij Telecombinatie

Foto: Huub Verkaik

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord van de inbraak bij Telecombinatie aan de Schoolstraat in Middelharnis.

Iets na vier uur ’s ochtends op dinsdag 29 augustus verstoorde een alerte buurtbewoner een inbraak in de telefoonwinkel. Getuigen melden dat het om twee jongens met zwarte kleding, bivakmutsen en handschoenen gaat. Ze sloegen op de eerste verdieping aan de zijkant van het pand de ruit in met een koevoet wat werd gehoord door meerdere buurtbewoners.

‘Toen één van de twee inbrekers een omwonende zag kijken riep de op de uitkijk staande persoon naar de persoon in onze winkel: “Hamid, kom naar beneden! Ze staan naar ons te kijken.”’ Schrijft de eigenaar van de zaak op hun Facebookpagina. De inbrekers zijn gevlucht via de Hobbemastraat op een zwarte scooter.

LEES OOK: Benefiet orgel-concert in Oude-Tonge

Gelukkig hebben de inbrekers niets mee kunnen nemen en de schade is beperkt gebleven.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben en meer informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie. Ook mensen die beeldmateriaal hebben gemaakt van de inbrekers of het vluchten worden verzocht zich te melden bij de politie.

Foto’s van Huub Verkaik: 

Reacties