Tanis Makelaardij zet expertise nu ook in voor woningverkoop

Foto: Tanis Makelaardij

Zelfstandig makelaar Jeanet Tanis wil geen ‘nee’ meer verkopen aan inwoners van Goeree-Overflakkee die hun woning op de huizenmarkt willen aanbieden. Tanis Makelaardij heeft zich jarenlang gespecialiseerd in uitsluitend aankoopbegeleiding en taxaties, maar eigenaresse Tanis heeft besloten per 1 januari de woningverkoop er weer bij te gaan doen. “Ondanks dat we het echt superdruk hebben.”

“Ik volg de mart en m’n hart”, vertelt Tanis aan Eilanden Nieuws. Na 10 jaar aankoopbegeleiding en taxaties is het nu dus ook weer tijd voor woningverkoop. “Ik neem de klant als het ware bij de hand en begeleid ze van stap tot stap, vanaf de bezichtiging van de woning tot en met het moment dat koopakte bij de notaris passeert. Ook zien we erop toe dat het onroerend goed netjes wordt overgedragen. Bovendien bekijk ik met een kritisch technisch oog de woning op mogelijke onvolkomenheden. Die kunnen dan vroegtijdig worden onderkend en vormen natuurlijk onderwerp van onderhandeling bij de verkopend makelaar. Het bespaart klanten echt duizenden euro’s. Maar ook als verkoopmakelaar nemen we voor klanten al het werk uit handen en alle zorg uit het hoofd. Ook hier helpen we klanten stapje voor stapje door het hele proces heen. We werken hierbij uitsluitend met professionals samen, bijvoorbeeld voor het fotograferen en het meten van de te verkopen woning.”

“Momenteel timmeren we flink aan de weg om de start van onze huizenverkoop onder de aandacht te brengen, op Facebook, met billboards en door te flyeren. De eigen website wordt omgebouwd en ons totale woningaanbod komt met foto’s, video’s en plattegronden op diverse huizenwebsites, waaronder Funda, te staan. Maar wát er ook verandert, onze laagdrempeligheid blijft. En we denken mee op alle niveaus,” vertelt Tanis.

Tanis Makelaardij is gevestigd aan Varkensmarkt 11 in Goedereede, hier runt Tanis met nog twee medewerkers haar makelaardij.

Reacties