Albumpresentatie About Today

Foto: About Today

Zaterdag 21 februari presenteert Poppodium Jailhouse de album release van About Today met het duo Paper Tapir als support act.

About Today is onder meer bekend van de spetterende optredens op de Flakkeese dagen! De band speelt Alternatieve Rock met rijke harmonieën, prachtige melodieën en vooral veel energie. Een band vol ambitie die met veel passie en nogmaals heel veel energie het podium betreed.
About today bestaat uit Nils van Someren, Andra Veraart en Yrjo in ’t Veld.

Voordat About Today van zich laat horen betreedt eerst het duo Paper Tapir het podium.
Paper Tapir noemt zichzelf een Fuzzy-garagepunk duo en staan garant voor een krachtige start van deze avond. Paper Tapir bestaat uit Sebastiaan Penninga en Dion Tamerius

Lees ook: De leerplichtambtenaar zou zomaar eens langs kunnen komen

Door een vervelende samenloop van omstandigheden is het zo dat deze album release samen valt met de jaarlijkse popquiz in het Diekhuus, waar veel Jailhouse bezoekers en medewerkers aan meedoen. Er zijn afspraken gemaakt met de organisatie van de popquiz om te proberen elkaar zo min mogelijk in het vaarwater te zitten. De popquiz begint daarom eerder dan gebruikelijk en de optredens in Jailhouse zullen juist later beginnen dan normaal. De support-act Paper Tapir begint om 23:00 uur, op het moment dat de popquiz in het Diekhuus afgelopen is.
About Today zal rond middernacht het podium van het JAC betreden en rond die tijd kan iedereen die in het Diekhuus is geweest makkelijk bij Jailhouse aanwezig zijn.

Wilt u dit niet missen? Kom dan zaterdagavond 21 Februari naar het JAC aan de Molenweg 28 te Middelharnis! Zaal open: (gewoon om) 21:00 Start Band(s): 23:00 Entree is gratis. Voor (uitgebreide) informatie over de bands en de agenda van Poppodium Jailhouse kunt u kijken op: www.popstichtingjailhouse.nl.

Reacties