Mega dahlia uitverkoop bij Pluktuin Bie Wen

Foto: Pixabay; Michael Kauer

Door de vele regen die de afgelopen weken is gevallen is het land van Pluktuin Bie Wen ondergelopen. En dus is er een actie.

Eigenaresse Wendy de Leeuw doet een oproep aan iedereen die niet wegloopt voor vieze handen (en schoenen). Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november kun je namelijk zelf bloembollen rooien bij de pluktuin. Door het natte land kan er geen trekker meer overheen om deze klus te klaren. Maar alles zomaar weg gooien is natuurlijk zonde. En daar kun jij nu van profiteren.

“We hebben een geweldig seizoen gehad op de pluktuin aan de Oudelandsedijk in Dirksland. Maar nu is het door te natte omstandigheden toch tijd om de knollen te rooien,” laat Wendy weten. “Het is mega uitverkoop en deze giga knollen krijg je normaal niet in een zakje. Rooi de knollen van het land, neem ze mee en waar deze vocht- en vorstvrij tot mei. Deze kunnen dan zelfs nog gedeeld worden tot twee of zelfs meer bollen.”

Op vrijdag 10 november kun je van 10.00 tot 13.00 uur bij de pluktuin terecht. Op zaterdag is dat van 9.00 tot 15.00 uur. De knollen gaan voor 1 euro per stuk over de toonbank. Wil je dat Wendy ze voor je rooit? Dan kosten ze 2 euro per stuk. Vooraf bestellen kan ook door te bellen naar 06 52 42 16 20. Neem je eigen gereedschap mee en iets om de knollen in te stoppen. Op is op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen