Meeschrijver(s) gezocht!

Foto: Pixabay; LibelSanRo

Goeree-Overflakkee.nieuws.nl is op zoek naar versterking!

Op dit moment wordt de website draaiende gehouden door slechts één persoon en dat maakt het lastig om overal bij aanwezig te zijn. Het is zonde om bepaalde evenementen of bijzonderheden niet te kunnen verslaan en daarom zijn we op zoek naar meeschrijvers.

Meeschrijvers
Een meeschrijver is iemand die content levert voor de website. En voor Goeree-Overflakkee.nieuws.nl zijn we op zoek naar mensen uit Goedereede/Ouddorp en Achthuizen/Ooltgensplaat. Natuurlijk zijn mensen vanuit andere locaties op het eiland ook meer dan welkom, maar deze gebieden zijn het lastigst te bereiken en dus zou het handig zijn om daar iemand op locatie te hebben. Of in ieder geval daar in de buurt.

Vrijwillig
Aangezien er geen inkomsten zijn bij Goeree-Overflakkee.nieuws.nl, is het meeschrijven voor de website geheel op vrijwillige basis. Er kan helaas geen vergoeding aangeboden worden. Het is echter wel heel leerzaam en leuk om te doen! En je hebt er niet perse een rijbewijs of auto voor nodig, want lang leven het openbaar vervoer op Flakkee.

Ken je iemand die dit wel leuk zou vinden? Deel dit bericht, of tag die persoon op Facebook. Ben je zelf geïnteresseerd of heb je nog wat vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected] Om berichten te schrijven voor de website is het niet verplicht een journalistieke opleiding te volgen of gevolgd te hebben.

Reacties