Flakkeese Dagen Afterparty

Foto: Popstichting Jailhouse

Zaterdag 28 mei is er weer “live muziek” bij Popstichting Jailhouse!

Deze avond is het weer tijd voor de gezellige muzikale afterparty die traditiegetrouw na de Flakkeese Dagen wordt gehouden. Voor deze avond worden er altijd een paar bands uitgenodigd die om wat voor reden dan ook, niet toekwamen aan spelen op het festival. Dit jaar zullen de bands Very Old Nick en Millfist een leuk feestje komen bouwen.

De avond wordt geopend door Very Old Nick. Very Old Nick is een blues/rockformatie die in haar ontstaan teruggaat naar eind jaren ’60 van de vorige eeuw. Het repertoire bestaat uit stevige blues en rocknummers, die worden gespeeld met veel enthousiasme en in een eigen interpretatie. De band maakte ruim veertig jaar geleden furore als Old Nick in Den Haag en omgeving en in Noord Brabant. Eind ’72 hield deze formatie op te bestaan. In januari 2011 is een herstart gemaakt met een ‘Very’ knipoog naar de oude band “Old Nick”.

LEES OOK: Alles wat je moet weten rondom het NK-Wielrennen

Very Old Nick bestaat uit: Hans Nolet (zang), Jacques Selders-Hammond (orgel), Ruud Carlier (gitaar), Peter Baven (basgitaar), Hans van Rutte (drums).

Na het optreden van Very Old Nick is het de beurt aan de pop/rock coverband Millfist. Millfist is door de jaren heen al een aantal keren van gedaante verwisseld, maar één ding weten ze consequent vast te houden, namelijk het plezier om met elkaar samen te spelen. Na een rustig jaartje is Millfist er wel aan toe om weer lekker een potje te rocken on stage.

Millfist bestaat uit: Janneke (zang), Remco (gitaar), Dennis (gitaar en zang), Tommy (bas) en maar liefst TWEE drummers, te weten Jeroen en Kim.

De toegang voor deze muzikale avond is gratis. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis (JAC) is open vanaf 21.00 uur, aanvang optredens 22.00 uur. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van muntjes bij de bar verkrijgbaar.

Reacties