Herinnering voor het betalen van lokale belastingen

Foto: SVHW

Het betalen van de lokale belastingen is één van de dingen die nu eenmaal verplicht zijn in het leven. Maar vergeet het niet te doen!

In februari verstuurde SVHW het aanslagbiljet voor de lokale belastingen. Tot 31 mei hebben inwoners de tijd om de aanslag te betalen. Ook kun je tot die tijd een automatisch incasso aanvragen voor de betaling. Wanneer er op tijd betaald wordt, voorkomt dat een aanmaning met extra kosten.

Een aanslagbiljet kan per post maar ook digitaal zijn ontvangen via MijnOverheid. De belastingaanslag staat dan in de persoonlijke Berichtenbox. Belastingaanslagen zijn ook terug te vinden op de website van SVHW.

Problemen?

Heb je problemen met het betalen van de aanslag? Weet dan dat het mogelijk is om deze in termijnen te betalen. Hiervoor kan een machtiging automatische incasso voor de vervaldatum afgegeven worden. Inwoners met een minimum inkomen en geen vermogen kunnen in aanmerking komen voor kwijtschelding. Een aantal belastingen hoeft dan niet meer betaald te worden.

Heb je vragen over het aanslagbiljet? Neem dan contact op met SVHW via 0186-577 222 of 0800-020 08 73. Op de website van SVHW vind je antwoorden op veel gestelde vragen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen