Ladies Fashion and Lifestyle event

Foto: Happy Music

Voor donderdagavond 12 mei organiseert Happy Music samen met De Staver en Mabel van den Nieuwendijk voor de vierde keer het succesvolle ladies event in de Staver.

Het prachtige Prieel van de Staver is weer het decor van een onvergetelijk avondje shoppen, styling, modeshows kijken en goodies ontvangen. Daarnaast zijn er ook weer mooie prijzen te winnen bij de gratis loterij.

Gedurende de avond zijn er twee modeshows, de eerste is van Crystal Sands en de tweede van Cosy Fashion and Lifestyle. Na elke modeshow is er een loterij waar iedereen gratis aan deel kan nemen.

LEES OOK: WO2GO staat stil bij de bevrijding

Naast de trouwe deelnemers zijn er dit jaar ook weer veel nieuwe standhouders te vinden op de shop boulevard. Dit jaar te vinden op de shop boulevard: Lin Fashion, The Travel Club, A3ensieraden, Love For Hair, Crystal Sands, Cosy fashion and lifestyle, Herbalife, Bodacious, Brassiere Bodyfashion, Kapsalon Tonnekreek, Beautysalon Your Wish, Zibba, Sportievia, YouMe Sushi, De Servieskast van Flakkee, Handmade by Carlijn, Mar de Ibiza, Bij Elles, My Gym Closet, Thuis in brillen, Henna Party, Creative by RS, Tara CC, Simpel en Puur, Boho Slippers, De Graanzak en Anneke fotografie.

Kaartjes kosten € 5,- per stuk en zijn te koop bij de Staver of Cosy Fashion and Lifestyle. De kaarten gaan hard dus wees er snel bij! Tickets inclusief: goed gevulde goodiebag, deelname loterij, welkomstdrankje en hapjes (sushi!). Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement of de website van Happy Music.

Reacties