Nieuwe abonnementen bij de Bibliotheek

Foto: Sam Fish

Begin april introduceerde Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta nieuwe abonnementen en nieuwe tarieven.

In het hele land wordt er van alles duurder. Maar de meeste abonnementen van de bibliotheek worden juist voordeliger. Dat heeft vooral te maken met de belangrijke functie van de bibliotheek. Het gaat hier immers om meer dan alleen boeken. De bieb is een cultureel ontmoetingscentrum voor jong en oud. De diversiteit van de dienstverlening is groter dan ooit. De abonnementen bleven echter al die jaren hetzelfde. Daar kwam per 1 april 2023 verandering in. Een ontwikkeling die voor de (huidige en nieuwe) leden veelal erg positief uitpakt.

De directie van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta gelooft namelijk in zo min mogelijk drempels voor de dienstverlening. De Bibliotheek is er voor iedereen en is onmisbaar voor de samenleving. Voor het voortbestaan is en blijft één ding essentieel: meer bereik en meer gebruik onder de inwoners van Voorne aan Zee en Goeree-Overflakkee.

Gratis abonnement

Een andere grote stap die de bieb hiervoor zet is om een abonnement voor 18- tot 30-jarigen gratis aan te bieden. Wil je weten welke abonnementen er zijn en welke er bij jou past? Check dan snel de website van de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen