Ouddorp Duin doet mee aan Landelijke Opschoondag

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Zaterdag 18 maart was het Landelijke Opschoondag. Ook op Ouddorp Duin gingen medewerkers en gasten met prikkers en zakken het gebied in.

Ouddorp Duin was één van de vele locaties die meededen aan de Landelijke Opschoondag. Medewerkers van onder andere Landal Strand Resort Ouddorpduin, Vakantiepark de Klepperstee en de Houten Kaap sloegen hiervoor de handen ineen. Zelfs gasten van Ouddorp duin staken de handen uit de mouwen in de strijd tegen zwerfafval.

Het was dit jaar alweer de 21ste keer dat deze dag georganiseerd werd. Het idee is dat je samen met je omgeving in actie komt voor je omgeving. Parkjes, straten, pleinen, vijvers etc. Overal is zwerfaval te vinden en dat is niet de bedoeling. En iedereen kan hier een steentje aan bijdragen.

Een lekkere beloning

Op Ouddorp Duin zijn onder meer het strandplein, de minigolf, de pumptrack, de duinen en bij de speeltoestellen afvalvrij gemaakt. Al het zwerfafval werd zorgvuldig opgeraapt en in zakken gedaan. Dit alles is afgevoerd door medewerkers van Vakantiepark de Klepperstee.

Van al dat afvalprikken krijg je trek en dus lag er een traktatie te wachten in het Strandtheater. De Spar had gezorgd voor appelflappen met koffie, thee of limonade. Daarna konden gezinnen ook nog knutselen met het afval en de restmaterialen die waren opgeruimd.

landelijke opschoondag ouddorp duin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen