Veel speelplezier tijdens de Koningsspelen

Foto: OBS Ollie B Bommel

Op vrijdag 22 april was het een gezellige drukte rondom de scholen in Den Bommel. De dag werd begonnen met een heerlijk Koningsontbijt en na het dansen van de ‘Hupsakee’ konden de Koningsspelen van 2016 van start gaan.

De leerkrachten van OBS Ollie B Bommel, CBS Het Kompas en peuterspeelzaal De Rakkertjes hadden opnieuw de handen ineen geslagen en een waar speelfestijn voor alle kinderen georganiseerd. Zo konden de kinderen met behulp van de plaatselijke brandweer hun kunsten vertonen en had het oranjecomité voor een schitterend groot springkussen gezorgd.

LEES OOK: VIDEO – Gezellige opening Koningsspelen in Goedereede

Naast deze twee trekpleisters konden de kinderen zich ook prima vermaken met allerlei spelletjes op de schoolpleinen, zoals sjoelen, jenga, twister en natuurlijk mocht het welbekende blikgooien ook niet ontbreken. In de gymzaal had gymvereniging O.N.A de tumblingbaan opgezet en konden de kinderen heerlijk springend en rollend hun energie kwijt.

Voor hun inzet kregen alle kinderen een oranje frisbee mee naar huis en mochten ze gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Reacties

Cookieinstellingen