Handen uit de mouwen tijdens jaarlijkse NLdoet!

Foto: Oranjefonds

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer tijd voor het jaarlijkse vrijwilligersevenement: NLdoet! Ook op Goeree-Overflakkee kan er weer geklust worden.

Door Sam Fish

Tijdens NLdoet kunnen organisaties, verenigingen en stichtingen klusjes aanbieden die gedaan moeten worden. Dit zijn klussen waar doorgaans geen tijd voor is of waar ze niet de juiste mensen voor hebben. Die klusjes bieden ze aan tijdens NLdoet in de hoop dat vrijwilligers een handje komen helpen.

In heel Nederland zijn er voor deze editie 6744 klusjes aangemeld. Op Goeree-Overflakkee kun je je aansluiten bij maar liefst 12 klusjes. Wie weet zit er iets voor je bij!

Help mee!

Die klusjes kunnen van alles zijn. Het leggen van een nieuwe laminaatvloer bij iemand in de straat. Of misschien moet het hekje geverfd worden bij de organisatie om de hoek. Er zit vaak voor iedereen wel wat bij. En om te kijken of ook jij iets kunt bijdragen op deze dag zetten we de uitnodigingen even overzichtelijk op een rijtje.

Meld je aan

Om te kunnen helpen bij een klus moet je je op de website van NLdoet officieel aanmelden. Er zijn namelijk voor elke klus maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, maar soms zijn er ook niet veel handjes nodig om het klusje te klaren. Zorg dus dat je er snel bij bent als er iets is waar je graag bij wilt helpen. Op de website zijn tevens ook alle tijden te vinden die bij de klusjes horen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen