Let op! A29 gaat de komende nachten dicht

Foto: Pixabay; MableAmber

De komende nachten gaat de A29 dicht voor werkzaamheden. Dit is een belangrijke route voor mensen op Goeree-Overflakkee.

De afsluiting gaat om het stuk tussen Oud-Beijerland en Numansdorp. In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 november is de weg afgesloten. De afsluiting duurt van 21.30 tot 05.00 uur. In de nacht van vrijdag 11 november op zaterdag 12 november is de weg weer dicht. Het gaat dan om dezelfde tijden als de nacht ervoor.

Tijdens de werkzaamheden zijn er omleidingen aangegeven. Het is dus belangrijk om rekening te houden met extra reistijd. Doorgaand verkeer vanaf knooppunt Vaanplein (snelweg A15) wordt omgeleid via de A16. Verkeer vanaf de A29 richting knooppunt Sabina wordt omgeleid via de N488. En het doorgaand verkeer vanaf de aansluiting Oud-Beijerland wordt omgeleid via de N217 en A16.

De omleidingen zijn aangegeven met gele borden en digitale informatiepanelen.

Nood- en spoeddiensten

Nood- en spoeddiensten kunnen bij hoge prioriteit wel over de afgesloten weg rijden. Langs de stukken waar werkzaamheden zijn, moeten ze hun snelheid verminderen. Voor meer informatie kun je terecht bij Rijkswaterstaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen