Prachtige expositie van beeld en geluid

Foto: Anne-Marie Vermaat

Van 19 maart tot en met 7 mei exposeert Anne-Marie Vermaat haar bijzondere foto’s in Galerie KunstPlus aan het Dabbehof 40 in Oude-Tonge.

Anne-Marie Vermaat is een nieuw lid van KunstPlus en het is toch altijd weer verrassend hoeveel kunsttalent Goeree-Overflakkee heeft. Anne-Marie fotografeert al van jongs af aan. Toen zij in 1999 lid werd van de fotoclub De Rarekiek werd zij een professional. Zij heeft het liefst mensen en/of dieren voor haar lens. Zij fotografeert veelal intuïtief, maar ook met een voorop gesteld plan waar dan weer een serie uit voortkomt.

LEES OOK: Wethouder Tollenaar leest voor in Ouddorp

Anne-Marie is actief in nationale en internationale foto-organisaties zoals de Rotterdamse video en smalfilm liga en de landelijke FIAP (Fédération Internationale de L’Art Photographique). Dat zij haar sporen in de fotografie inmiddels ruim heeft verdient blijkt wel uit haar “excellence” en “master” onderscheidingen van de FIAP. In 2015 heeft zij de Bondsmeester Klasse MBK titel behaald.

Anne-Marie timmert hard aan de weg. Er staan foto’s van haar in de scheurkalender van 2016 van national geographic, en de Groots Rotterdam scheurkalender van 2016. Ook staan haar foto’s in het boek “the other 100”  van GIFT met foto’s van  Schorem.

Voor de expositie in Galerie KunstPlus exposeert zij met foto’s waarbij muziek hoort die zij mooi of bijzonder vindt. Dat kan zijn door de tekst of alleen door de melodie en/of de sfeer van de muziek. Pierre Venant zal enkele nummers tijdens de opening vertolken. Hij begeleidt zijn zang op Piano en gitaar. Zijn repertoire bestaat uit romantische , Nederlandstalige en buitenlandse liedjes, Franse chansons, swingende pop songs en eigen composities.

LEES OOK: Check hier wat er deze week allemaal te doen is!

Zoals gezegd, deze talentvolle fotograaf barst van het talent. Overtuig uzelf en kom naar de opening. Dat is zeker de moeite waard. De expositie wordt op zaterdag 19 maart feestelijk geopend om 16.00 uur. Dit gebeurt in Galerie KunstPlus in Oude-Tonge. De toegang is geheel gratis. De expositie is nog te zien tot en met 7 mei.

Reacties