Bluegrass in Jailhouse!

Foto: The Cannonball String Band

Op zaterdag 23 januari is er weer een bandavond bij Jailhouse.

Deze keer is het de beurt aan The Cannonball String Band. The Cannonball String Band is een vierkoppige Haagsche band, bestaande uit fiddle, mandoline, banjo, contrabas en meerstemmige zang. Met de voeten stevig in de old-time Bluegrass traditie halen ze ook nog wat inspiratie uit blues, country en traditionele Ierse muziek. The Cannonball String Band zijn: John Burki (vocals & mandolin), Mike Bailey (fiddle & vocals), Tod Giles (banjo & vocals) en Jesse van der Heijden (double bass & vocals). Met The Cannonball String Band is stilzitten geen optie, die voetjes gaan van de vloer!

LEES OOK: Herdenkingsbijeenkomsten Watersnoodramp

Het voorprogramma wordt gedaan door het duo Merlijn & Rob. Merlijn zal voor menigeen wel bekend zijn als voormalig zangeres van “The General Public”. Rob begeleidt haar op gitaar en samen brengen ze akoestische pop/rock covers ten gehore.

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €2,50. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, aanvang optreden is 21.30. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.

Reacties

Cookieinstellingen