Pas op voor Gingerbreadman koekjes van Albert Heijn!

Foto: Jill Wellington

De Nederlandse Voedsel- en WarenAutoriteit (NVWA) waarschuwt wel eens voor producten. Dit keer gaat het om Gingerbreadman koekjes van Albert Heijn!

Door Sam Fish

Om precies te zijn gaat het om de koekjes met de houdbaarheidsdatum van 1 februari 2022. Albert Heijn heeft besloten deze uit de winkel te halen. Door een productiefout is er mogelijk metaal in de koekjes terecht gekomen. Klanten worden dan ook dringend verzocht de koekjes niet te eten. Het verzoek is om de koekjes terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel in de buurt. Dit hoeft niet het filiaal te zijn waar de koekjes zijn gekocht. Een bonnetje is ook niet nodig bij het inleveren. Iedereen krijgt het aankoopbedrag gewoon terug.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de klantenservice van de Albert Heijn.

Ferrero Rocher 

De winkel waarschuwt overigens voor nog een product. Het gaat om de Grand Ferrero Rocher Dark 125 gram met de houdbaarheidsdatum van 20 april 2022. Op de verpakking ontbreekt namelijk dat er melk in kan zitten. Het is dus over het algemeen niet gevaarlijk om het product te eten, tenzij je een allergie hebt voor melk. Als dat laatste het geval is, kun contact opnemen met de consumentendienst van Ferrero. Je krijgt dan een volledige vergoeding.

Mensen die het product hebben gekocht en niet allergisch zijn voor melk, kunnen het product gewoon eten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen