Ondernemersprijs Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay

Gewaardeerd worden voor uw ondernemerschap en profiteren van de publiciteit die daarbij hoort? Schrijf u nu in voor de Ondernemersprijs Goeree-Overflakkee 2016.

Op het eiland huisvesten enorm veel ondernemers met potentie en dat mag gewaardeerd en gezien worden. Om die reden organiseert gemeente Goeree-Overflakkee in samenwerking met Rabobank Het Haringvliet, FOGO en Eilanden-Nieuws de uitreiking van de Ondernemersprijs Goeree-Overflakkee 2016. De prijs wordt uitgereikt aan een categorie jonge ondernemers en aan volwassen bedrijven.

LEES OOK: Tabletonderwijs op de Achtsprong

Onder de jonge ondernemers verstaan we bedrijven die zijn gestart na 1 januari 2011. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 21 april 2016 in recreatiecentrum De Staver in Middelharnis. Inschrijven kan tot 15 januari via de website van het Eilanden-Nieuws.

Voor wie?
Een beoordeling door een jury maakt deel uit van het traject. De ondernemer waar de jury naar op zoek gaat is een ondernemer die continu zijn grenzen verlegt. Durf, lef, gedrevenheid, oog voor groei, duurzaamheid en continuïteit en met aantoonbaar succes als resultaat.

Bent u ondernemer en heeft u een nieuw product of een nieuwe dienst ontwikkeld? Bent u gaan importeren of juist exporteren? Heeft u keuzes gemaakt die hebben geleid tot succes ondanks de veranderende marktomstandigheden? Kortom, heeft u ondernemerschap getoond en is uw bedrijf daardoor geëxcelleerd? Dan bent u kandidaat voor de titel Ondernemer van Goeree-Overflakkee van het jaar 2016.

LEES OOK: 80 vluchtelingen ondergebracht in de Staver

Meer informatie?
Meer informatie over de Ondernemersprijs Goeree-Overflakkee 2016 vindt u op de website van Eilanden-Nieuws, Rabobank Het Haringvliet of gemeente Goeree-Overflakkee. Informatie is ook telefonisch op te vragen bij de heer J. Verhage, Rabobank Het Haringvliet (0186) 89 11 50. Direct inschrijven kan via www.eilandennieuws.nl/ondernemersprijs/aanmelden?

 

 

Reacties