Kick-off Jailhouse groot succes

Foto: Sam Fish

Jailhouse heeft met het nieuwe team van vrijwilligers het nieuwe jaar officieel afgetrapt. Tijdens een feestelijke avond konden bezoekers kennismaken met een gedeeltelijk nieuw team. Ook kon ieder die dat wilde zich nog aanmelden als vrijwilliger.

De avond stond in het teken van nieuw. Nieuwe mensen, nieuw jaar en nieuwe ideeën. De hele avond konden er leuke nieuwe ideeën aangeleverd worden van dingen die mensen in het J.A.C. wilden zien, doen of horen. “Er zijn ongeveer dertig nieuwe ideeën aangeleverd en daar zijn we erg blij mee”, zegt Lars Horselenberg, vrijwilliger bij de stichting. “Het meeste zullen we moeten doorplaatsen naar volgend jaar, want voor dit jaar zitten we al redelijk volgeboekt”.

Little Birds
Er werden ook optredens gegeven tijdens de grote kick-off. Onder andere Little Birds betrad het podium voor een akoestisch optreden. De band die bestaat uit drie zangeressen en twee gitaristen klonk af en toe wat magertjes, maar zetten over het algemeen een goed optreden neer. Het publiek zong heerlijk mee met de coverliedjes, dus de band mag trots zijn.

General Public
Het tweede akoestische optreden van de avond werd gegeven door General Public. Met een strak spel en eigen nummers wisten ze het publiek mee te nemen. De zaal luisterde aandachtig, sommige aanwezigen zongen zelfs mee.

Popstichting Jailhouse kan blij zijn met een opening als deze.

Reacties

Cookieinstellingen