HCGO naar internationaal toernooi

Foto: HCGO

“Zo vroeg in het nieuwe bestaan van HCGO meedoen met een internationaal toernooi was de spreekwoordelijk kers op de slagroomtaart van een goed seizoen,” aldus de nieuwe en blije voorzitter van HCGO, Erik ter Braak.

De club heeft het afgelopen seizoen al een paar mooie successen gevierd, zoals de promotie van Heren 1 naar de 4e klasse en de zeer verdienstelijke tweede plaats van Dames 1. Bij de jeugd was het dubbele kampioenschap in de zaal en op het veld van de meisjes D1 te vieren.

Lees ook: Wie verdient er volgens jou een lintje?

Maar nu dus de veteranen en veterinnen van HCGO die mee hebben gedaan aan het HCL Luxery Vintage Toernooi in Luxemburg Stad. Teams uit Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Engeland, Belgie, Luxemburg en Nederland deden mee. Het was een mooi hockey toenooi en feest waar veel ervaring is opgedaan. De deelname was extra mooi omdat 1. De eilandmarketing Goeree-Overflakkee promotie materiaal ter beschikking had gesteld. En 2. HCGO twee goede doelen heeft gesteund in Luxemburg Stad, waaronder een kinderziekenhuis.

De deelnemende teams waren allen zeer enthousiast over het gebaar en met veel enthousiasme is ons verhaal ontvangen.

HCGO heeft laten weten dat ze van Goeree-Overflakkee komen. En HCGO heeft het afgelopen seizoen laten zien een vitale familie club te zijn dat met vol vertrouwen zelfstandig naar het komende seizoen uitkijkt. Met het toernooi (van hoog niveau) in Luxemburg als inspiratie wordt er al voorzichtig gedacht aan een mooi hockeyfeest in 2017, het eerste lustrumjaar van de hockeyclub op G-O.

Lees ook: Sloop uitgebrande panden D’n Diek bijna klaar

Staand vanaf links: Henrico, Diederik, Leen, Elco en Remco. Zittend vanaf links: Miggy, Anita, Desiree, Caroline en Joan
Staand vanaf links: Henrico, Diederik, Leen, Elco en Remco.
Zittend vanaf links: Miggy, Anita, Desiree, Caroline en Joan

Reacties