GoedvoorGoed opent locatie in Stellendam

Foto: PR GoedvoorGoed

Op woensdag 17 juni is het dan eindelijk zover! Kringloopcentrum GoedvoorGoed opent haar deuren in Stellendam!

Persbericht GoedvoorGoed

Stellendam is de derde locatie voor de kringloopketen. De twee andere winkels zijn te vinden in Oude-Tonge en Sommelsdijk. In maart begonnen de eerste werkzaamheden al, maar het corona-virus gooide al meteen roet in het eten.

Er werden wat aanpassingen gedaan in de werkwijze waardoor de voorbereidingen door konden gaan. Een enthousiast team van medewerkers en vrijwilligers creƫerden in een korte tijd een enorme winkel. De grote ruimte zorgde er direct ook voor dat er veilig en verantwoord gewerkt kon worden.

Inrichting van de winkel

GoedvoorGoed staat bekend om de grote hoeveelheid spullen die ze verkopen. Van grote meubels, tot computers en van boeken tot servies. Op de nieuwe locatie zijn woonkamers gecreƫerd en werkplaatsen gemaakt. Er zijn stellages opgebouwd, goederen uitgezocht en contact gelegd. De belangstellenden stonden elke dag de voorderingen te bekijken.

Het team van Stellendam kijkt er dan ook heel erg naar uit om iedereen te ontvangen in de nieuwe winkel. Deze is gevestigd aan de Delta Industrieweg 38 in Stellendam. Hij is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het afgeven van goedereden kan op dezelfde dagen van 10.00 tot 15.30 uur.

Corona-proof winkelen

De winkel mag dan geopend worden, we leven nog steeds in corona-tijd. Het is dus belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt. Zo mogen er maximaal 20 klanten tegelijk de winkel in, een mandje is hierbij verplicht. Heb je last van gezondheidsklachten? Dan blijf je thuis. Kom ook alleen naar de winkel, maar er geen gezellig uitje van.

Door de maatregelen rondom het corona-virus zal een grootse opening op een later moment plaatsvinden.

Andere locaties

Ook bij de andere locaties van GoedvoorGoed waren dingen veranderd in verband met het virus. Daar zijn de openingstijden weer terug naar de vertrouwde tijden. Dit geldt ook voor de moment voor het inleveren van spullen.

De winkel in Sommelsdijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is dit van 10.00 tot 16.00 uur. Het inleveren van de spullen kan daar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur. Op zaterdag kan dit tussen 10.00 en 12.00 uur.

De winkel in Oude-Tonge is de hele week van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Het afgeven van spullen kan op dezelfde tijden als in Sommelsdijk.

Ophalen

Een tijd lang zijn er geen spullen bij mensen thuis opgehaald, maar die tijd is voorbij. Het verzoek is om de spullen buiten neer te zetten. Dit is om de gezondheid van de vrijwilligers te waarborgen. Zo wordt direct contact vermeden, maar de spullen krijgen toch een tweede leven.

Het ophalen van spullen gebeurt alleen op afspraak. Hiervoor kan een e-mail worden gestuurd naar [email protected].

GoedvoorGoed Stellendam GoedvoorGoed Stellendam

GoedvoorGoed Stellendam GoedvoorGoed Stellendam