Goed voor Goed opent deuren in Stellendam

Foto: PR Goed voor Goed

Op 1 maart is Goed voor Goed gestart met een nieuwe uitdaging. Ze hebben een locatie geopend in Stellendam.

Er zijn al twee succesvolle locaties van de kringloopwinkel in het midden van het eiland. Die in Oude-Tonge is onlangs nog uitgebreid met een aantal werkplaatsen. Maar aan de westkant was nog niets te vinden. Deze uitbreiding is gevonden aan de Delta Industrieweg 38 in Stellendam. Hier was al eerder een kringloopwinkel.

Goederen aanleveren

De opbouw van de werkplaatsen en de winkel vindt de komende weken plaats. Dat houdt in dat er voorlopig nog geen spullen gebracht of opgehaald kunnen worden. Dit kan vanaf 1 april. De inlevermomenten zijn van woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Het is de bedoeling dat de nieuwe winkel in juni open gaat. De openingstijden zijn dan elke week van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Goed voor Goed

Goed voor Goed heeft als doel om ondernemingen op te richten die gericht zijn op hergebruik via kringloopwinkels. Ook werken ze met herstellingswerkplaatsen en verkopen ze streekproducten.

Op deze manier creƫert Goed voor Goed werkgelegenheid voor mensen die tijdelijk of permanent geen plek kunnen vinden op de reguliere arbeidsmarkt. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Er zijn mensen die geruime tijd geen werk hebben of niet kunnen vinden. Dit zijn mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Maar ook mensen die om andere redenen geen regulier werk kunnen vinden.

Goed voor Goed heeft doorlopend plaats voor vrijwilligers en stagiaires. Voor de coƶrdinatie van de werkzaamheden en begeleiding van (zoveel mogelijk) deelnemers, vrijwilligers en stagiaires heeft Goed voor Goed professionele medewerkers in dienst.

Goed voor Goed opent in Stellendam