Jumbo Middelharnis opent eindelijk haar deuren

Foto: Sam Fish

Agrimarkt is nu echt niet meer. De Jumbo die de supermarkt heeft overgenomen opende op woensdagochtend 20 november haar deuren.

Door Sam Fish

Middelharnis kleurt geel. In het hele dorp zijn ballonnen en gele bordjes opgehangen om mensen naar de nieuwe winkel te leiden. De opening wordt dan ook groots aangepakt.

Vanaf kwart voor negen verzamelen er al klanten voor de deur, klaar om de nieuwe winkel te trotseren. Iedereen wil ten slotte met eigen ogen zien hoeveel er veranderd is ten opzichte van de Agrimarkt. Het personeel is in ieder geval niet veranderd, zij zorgen voor een vertrouwde factor in de winkel.

Winkel

De vernieuwde winkel is ruim, open en groter dan voorheen. Zo is het magazijn verkleind en de winkel vergroot. Het is overzichtelijk, de paden zijn breed en de winkel is goed verlicht. De houten aankleding geeft het geheel een huiselijke sfeer. Als kersje op de taart is het in de nieuwe winkel ook mogelijk om de zelfscankassa te gebruiken!

En het mag dan Jumbo zijn, in de nieuwe winkel kun je nog gewoon de vertrouwde streekproducten vinden. Zo heeft Jumbo de verse seizoensaanbieding van de Zeeuwse Mosselen meegenomen samen met het streekrundvlees.

Opening

Het personeel en filiaalmanager Richard Ouweneel komen stipt 9.00 uur naar buiten voor het grote moment. “Goedemorgen Middelharnis, Sommelsdijk, Flakkee. Eindelijk is het zo ver,” zegt hij vlak voor het grote moment. “Na ruim twee en een halve week ontzettend hard werken hebben we nu eindelijk de winkel klaar. Hij is klaar voor jullie. En ik hoop dat jullie ervan gaan genieten. Wees welkom!”

Er wordt afgeteld van 7 naar 0. En onder begeleiding van een hoop confetti en CO2 valt het doek naar beneden. De winkel is officieel geopend. Voor de eerste 150 bezoekers staat er een bloemetje klaar bij binnenkomst. Deze zijn na een kwartier al op. Een drukbezochte opening dus.

Zelf een kijkje nemen? Tot en met zaterdag 23 november krijgt elke klant bij een besteding vanaf € 25,- een verse appeltaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen