Turn2Move start met Ouder en Kind gym

Foto:

Op woensdag 11 september van start turnclub Turn2Move met een ouder en kind gymles in de Staver. De les duurt van 10.05 tot 11.05 uur en is voor kinderen van anderhalf tot 3 jaar.

De kinderen kunnen dan onder begeleiding van een (groot) ouder het parcours verkennen. De les zelf wordt aangestuurd door juf Els. Zij is ook de peuter- en kleuterjuf.

Spelenderwijs de motoriek ontwikkelen

Het doel van Turn2Move is om de kinderen op een veilige manier spelenderwijs de motoriek te laten ontwikkelen. Dat gebeurt aan de hand van toestellen, materialen en de manier van lesgeven. Dit zorgt er ook voor dat elke les weer een leuke uitdaging is voor de kinderen.

Elke les staat er een grondvorm van bewegen centraal. Denk bij voorbeeld aan lopen, klimmen, klauteren, schommelen, zwaaien, springen, balanceren, werpen, vangen, rollen of duikelen. Daarnaast worden er thema’s in de les gebruikt die passen binnen de belevingswereld van de jonge kinderen.

Veilig materiaal

De lessen worden gegeven in hal 6 van de Staver. Het voordeel van deze hal is, dat het er erg rustig is. Naast de normale gymmaterialen die in de Staver aanwezig zijn kan er ook gebruikt gemaakt worden van de airtrack en de airbox XL. Dit zijn opblaasbare toestellen waar kinderen naar hartenlust op kunnen springen en landen.

Informatie

Vanaf woensdag 11 september mogen kinderen vanaf 1,5 jaar samen met hun begeleider een proefles gratis mee komen doen om te kijken of ze het leuk vinden. Meer informatie is te vinden op de website www.turn2move.nl. Hier is ook alles te vinden over het lidmaatschap. Voor eventuele vragen kan er een mailtje gestuurd worden naar [email protected] of bel even naar 06 30 38 35 80.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen