UPDATE – Storing bij Albert Heijn, veel winkels dicht

Foto: Pixabay; analogicus

Een landelijke storing zorgt ervoor dat er bij veel Albert Heijn filialen in Nederland niet betaald kan worden. Veel winkels hebben daarom de deuren gesloten.

Door Sam Fish

De kassa’s doen het niet en dus kan er niet betaald worden. Ook op Goeree-Overflakkee is dit het geval. Het filiaal in Oude-Tonge is tot nadere orde gesloten en ook Sommelsdijk blijft voorlopig dicht omdat de kassa’s het niet doen.

In Middelharnis zijn er eerder dit jaar zelfscankassa’s geïnstalleerd. Deze doen het wel en dus is het filiaal in Middelharnis gewoon open. Let wel op, er kan dus alleen gepind worden en niet contact.

Oplossing

Hoe lang de storing gaat duren is niet bekend, er wordt wel druk gekeken naar een oplossing voor het probleem. Of andere supermarktketens ook last hebben van de storing is op dit moment niet bekend.

Update 09.23 uur

In Sommelsdijk is de storing inmiddels verholpen, de winkel gaat weer open. Ook in Oude-Tonge worden de deuren weer geopend. Middelharnis was al open, aangezien de zelfscankassa het wel gewoon deed. Daar doen de normale kassa’s het inmiddels ook weer. De storing lijkt geheel verholpen te zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen