Gratis juridisch advies van de Rechtswinkel

Foto: PR Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

Het recht is iets waar iedereen (vaak onwetend) veel mee te maken heeft in het dagelijks leven. Zo verricht u een rechtshandeling bij het kopen van een visje op de markt en speelt het recht een grote rol in de arbeidsovereenkomst die u sluit met uw werkgever of werknemer.

Het kan dan ook zomaar gebeuren dat u te maken krijgt met juridische vragen of onduidelijkheden. De medewerkers van Rechtswinkel Goeree-Overflakkee helpen u graag!

Iedere vrijdagavond heeft Rechtswinkel Goeree-Overflakkee een juridisch inloopspreekuur van 19.30 tot 21.00 uur op één van de drie locaties. De Rechtswinkel heeft locaties in Middelharnis, Oude-Tonge en Numansdorp. U bent daar zonder afspraak van harte welkom om langs te komen met uw juridische vragen. Tijdens dit spreekuur zullen twee medewerkers u te woord staan, waarna zij u binnen twee weken een gratis juridisch advies zullen sturen per e-mail of post. Op de website van de rechtswinkel kunt u een rooster vinden met een overzicht wanneer en op welke locatie er spreekuur is.

De rechtswinkel wordt gerund door rechtenstudenten. Zij zetten zich geheel vrijwillig in om mensen bij te kunnen staan met juridisch advies. Bent u geïnteresseerd in het werk van de Rechtswinkel of wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website of volg Rechtswinkel Goeree-Overflakkee op Facebook. Iedere week kunt u hier nieuwe artikelen vinden met informatie over het werk van de Rechtswinkel of relevante juridische informatie en tips.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen