Ook in 2019 hulp bij het Repair Café

Foto: Pixabay+ 27707

Een nieuw jaar brengt goede voornemens met zich mee. Is dat dit jaar voor jou het minder weggooien van spullen? Dan kan het Repair Café daar een handje bij helpen!

Door Sam Fish

Ook in 2019 staat het team van Repair Café Goeree-Overflakkee weer voor iedereen klaar om apparaten, kleding en nog veel meer te repareren. Weggooien is namelijk niet altijd nodig. Laat het team naar je kapotte spullen kijken, wie weet kunnen ze het repareren en krijgt het weer een tweede leven.

Leuk weetje; in 2018 hebben de mensen van het Repair Café 60 procent van alle spullen gerepareerd. Het is dus zeker de moeite waard om het eens langs te brengen!

Op zaterdag 2 februari is de eerstvolgende mogelijkheid om het Repair Café te bezoeken. Ze zitten gevestigd in Kringloopwinkel Goed voor Goed aan de Simon Stevinweg 49 in Middelharnis. Iedereen is welkom van 10.00 tot 13.00 uur.

Kun je niet op 2 februari? Niet getreurd. Het team is elke eerste zaterdag van de maand aanwezig. Het team repareert alle kleine huishoudelijke apparaten, u moet het zelf kunnen dragen. Alleen mobiele telefoons, tablets of computers worden niet aangenomen. Kijk voor meer informatie op de website van het Repair Café.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen