4100 liter bier en 40 kratten Liefmans

Foto: Nadine Moerenhout

Het zit er weer op, de 26ste editie van de Flakkeese Dagen zijn zaterdagavond met een groot feest afgesloten. En wat was het druk! Hier een terugblik.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april zijn er in totaal 2100 bezoekers op de Flakkeese Dagen geweest. Op zaterdagavond was het om half 10 zelfs al zo vol, dat mensen alleen nog maar naar binnen mochten als iemand anders het terrein verliet. Al deze mensen waren goed voor het opdrinken van 4100 liter bier en 40 kratten Liefmans.

Deze 2100 bezoekers hebben echter ook een bijdrage geleverd aan de samenleving. Zo zijn alle Goed Voor Goed meubels die in en om de Koffie Corner stonden verkocht en is er ook nog eens € 300,- opgehaald voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.

De organisatie van het festival wil ook graag alle bezoekers bedanken voor de gezellige sfeer. “Er zijn geen grote incidenten gebeurd en daar zijn we ontzettend trots op. Het is een teken dat we hier samen komen voor een gezellig festival en niet om herrie te schoppen”, aldus de organisatie.

Tijdens het festival liep er een heel fototeam rond om foto’s te maken. Kan jij jezelf terugvinden?

Reacties