De Flakkeese Dagen staan voor de deur

De tenten staan!
Foto: Sam Fish

Nog maar één nachtje slapen en dan gaat het grootste feestje op Flakkee van start. Het festivalterrein is helemaal opgebouwd en alles staat klaar.

Het festival is zo goed als klaar om te starten, het enige dat nog mist zijn de bezoekers. Dus pak je kaartje en je geld, zet je zonnebril op en smeer je in met zonnebrandcrème, want je moet hierbij zijn! Vijfentwintig bandjes en dj’s staan klaar om op te treden in de twee Flakkeese Dagen tenten op het Edisonterrein in Middelharnis. En met ongeveer 15 graden, geen regen en gezellige mensen kan het ook gewoon niet meer fout gaan.

Zo’n dertig vrijwilligers zijn de afgelopen week bezig geweest met het opbouwen van het festivalterrein. Er moest een vloer komen, tenten werden opgezet en programmaboekjes werden verzameld. Maar natuurlijk is ook de drankvoorraad aangevuld, de bar geïnstalleerd en zijn de toiletten neergezet. Tijd voor een feestje dus!

Weet je nog niet helemaal wat je kunt verwachten? Nieuws.nl heeft alle bandjes en dj’s gesproken over hun ervaringen en herinneringen van de Flakkeese Dagen en natuurlijk spraken we ook over het optreden van dit weekend. Zien we je daar?

Lees ook:  Militaire oefening in Sommelsdijk

Reacties