Voorstelling Hofplein Theater in Diekhuus

Foto: Hofpleintheater

Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 april spelen leerlingen van het Hofplein Rotterdam, afdeling Goeree-Overflakkee, de voorstelling Van mij! in het Diekhuus in Middelharnis.

Een voorstelling over afscheid, vriendschap, twijfel, geluk, haat, liefde, jou en mij, waarin humor, ontroering en rake momenten elkaar afwisselen.

Van mij!
Het gaat goed met Eva: school, ze heeft vriendinnen, een eigen kamer, eigen spullen, ouders die van elkaar houden. Wanneer zij verhuizen, moet Eva veel weg doen. Haar nieuwe huis is nog niet af.
Daarom blijft alles opgeborgen in verhuisdozen. Geen vriendinnen, spullen, geen controle, geen geluk. Dan komt de relatie van haar ouders onder spanning te staan en lijkt haar wereld in elkaar te storten.

Lees ook: Hans Groenendijk exposeert in het Diekhuus

De voorstelling is op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 april in de Rabobankzaal in het Diekhuus. Op donderdag, vrijdag en zaterdag begint de voorstelling om 19.30 uur en op zaterdag is er ook een extra show om 15.00 uur.  De entree bedraagt voor volwassenen € 12,50. Kinderen t/m 12 jaar € 8,50 en Hofpleinpashouder betalen € 5,50.

Er is geen pauze. Aan de kassa, die een halfuur voor aanvang open gaat, kost een toegangskaart € 13,50 / € 9,50 / € 6,50 uiteraard indien er nog kaarten beschikbaar zijn.

Lees ook: Militaire oefening in Sommelsdijk

Reacties

Cookieinstellingen