Familie Westhoeve viert diamanten huwelijk

Foto: Sam Fish

Zestig maal hoera voor Piet (84) en Catie (80) Westhoeve uit Ouddorp. De twee vierden op 25 oktober namelijk hun diamanten huwelijk.

Door Sam Fish

Het begin van hun relatie was er een uit duizenden, maar dat maakt het zeker niet minder mooi. “Het was het stapavondje van Ouddorp waar de twee elkaar tegenkwamen. “Ik was meteen verkocht,” laat Piet weten. Bij Catie duurde het echter iets langer. “Je moet niet vergeten dat ik een stuk jonger was. Dus ik vond hem wel knap, maar er was nog niet meteen een vonk. Maar die kwam al wel snel, hoor. We hebben uiteindelijk vier jaar verkering gehad voordat we gingen trouwen.”

De twee komen allebei uit Ouddorp. Sterker nog, Catie is geboren in de boerderij die vroeger naast hun huidige woning stond. “Toen we trouwden kregen we dit stukje grond van mijn opa,” vertelt ze. “Daar hebben we ons huis op laten bouwen en sinds dien wonen we hier. We hebben een gigantische achtertuin waar we al onze groente vandaan halen.”

Familie

De twee kregen samen twee kinderen, een zoon en een dochter. Zij zorgden op hun beurt voor drie kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. “En als alles goed gaat krijgen we in februari achterkleinkind nummer 7 erbij.” En die hele club woont ook in de buurt. “We zien elkaar heel vaak en dat is heel erg fijn. De kleinkinderen en achterkleinkinderen komen regelmatig over de vloer en we passen ook vaak en graag op. Ik had het niet anders willen hebben,” laat Piet weten.

En niet alleen binnen de familie is het diamanten paar geliefd. De twee hebben zeker 100 kaarten met felicitaties binnengekregen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen